Познатата македонска пејачка до гостите: Не ме снимајте со блиц и не ми се дерете на уво

Марија Тодоровска или попозната како Марија Луиса знае како да го привлече вниманието на јавноста и да се најде во центарот на вниманието.

Згодната битолчанка е фолк пејачка која на пошироката јавност и стана позната не по своите хитови туку по нешто сосема друго – нејзиниот изглед.

Имено, Марија Луиса отсекогаш изгледала привлечно, пожелно, ат рактивна, а на своите настапи прави и одлична атмосфера.

Луиса почна да има се повеќе настапи во македонскта престолнина, а ако го освоиш Скопје, велат си ја освоил и Македонија.

Особено кога Марија ќе заниша со колковите, ќе замеша со совршено обликуваната, подигната, цврста задница.

Оваа наша пејачка со право важи за кралица на бакшишот со оглед на тоа што безмалку по секој настап си заминува со солидна сума на пари кои задоволната публика и ги поклонува.

Овојпат таа повторно се огласи преку социјалните мрежи каде што на инстаграм и се обратина гостите.

Три основни правила. Се молат гостите. 1. Да не ја гушката пеачката пошто ме гушат. 2. Да не симат со блиц. Ослепев.

Да не се дерат на уво кога нарачуваат песна. Оглувев ме чешат ушите. Ви благодарам.