(ФОТО) Лила призна дека лично го доживеала она кога ќе паднеш од коњ на магаре

Дефинитивно Лила Филиповска е една од нашите најпопуларни водителки, а во последно време и инфлуенсерки. Ако некоја личност од естрадата кај нас, може да се нарече инфлуенсер, тоа секако е Лила.

Веројатно е и затоа успешна и успева да ги договори најјаките брендови, да биде нивно заштитно лице. Лила веќе десет години го води квизот „Се или нешто“ за кој рече дека ѝ е голема љубов.

Несомнено Лила Филиповска важи за една од најзгодните, најатрактивните и најангажирани водители кај нас.Што и да облече на себе одлично и стои, а секогаш добива комлименти на својот изглед.

Познатата ТВ водителка е присутна на телевизија повеќе од две децении, време за кое стана симбол за нјуспешно телевизиско лице што нема кој не го познава.

Периодов Лила повторно е на шетање надвор од границите на Македонија што е вообичаено за нејзе, а изборот падна на Јордан.

Таму таа јаваше во пустина на Коњ, а пота на магаре, па направи интересна споредба: Она кога ќе падеш од коњ на магаре.