Ване Маркоски: Која брука си мали, ај што дошол од провиниција у Скопје, па и краде работни места

Без сомнение Ване Маркоски важи за еден од најпознатите македонски водители човекот кој долго време не`забавува и информира пред малите екрани, со неговите емисии кои се од најразлични тематики.

Маркоски е еден од нашите најпопуларни водители, и актуелен на социјалните мрежи. Речиси секојдневно тој е активен на своите профил на социјалните мрежи.

Харизматичен и позитивен лик кој обожаваат да го гледаат и оние најмалите но и повозрасните. Дека со љубов си ја работи својта работа говорат неговите успеси на професионално поле.

Попладнево Ване Маркоски објави фотографија на својот фејсбук профил со доста интересен тескт, па објавата предивика доста реакции.

Во истата познатиот наш водител на тв и радио, кажа:

Овој па водителов има малку памет?Ај што дошол од провинција у Скопје и краде работни места на децата од старите скопјани, сеа без трошка каење и срам се насмеал, нарачал кафе и се фотка под натписов. Која брука си мали.