(ВИДЕО) Забавата и смеата се загаранирани – најдобрите гафови од истокот на Македонија

Кој работи тој и греши е добро позната фраза, а тоа важи и за медиимските работници, но и соговорниците пред малите екрани.

Традиционално кон крајот на календарската година и почетокот на новата познати се серијалите наречени Гафови.

Поточно тоа се најинтересните моменти, лапсуси, но и искрени и не цензурирани изјави од соговорниците.

Овајпат ви претставуваме дел од нив кои доаѓаат од истокот на Македонија. Тука се штипска ТВ Стар, струмички Канал Вис и радовишка Кобра.