(ВИДЕО) Плех музика и оро во дворот на струмичката болница

Дека ситуацијата во македонското здравство не е сјајна веќе на многумина ни е познато.

Изминатите два дена бевме сведоци како некој преку ноќ се обиде да гради во дворот на поликлиниката Чаир.

Надлежните брзо реагираа и беа ведаш откриени сторителите и приведени.

Но денес на социјалните мрежи се појави уште една абнормална појава за здравствена установа.

Имено во кругот на болницата во Струмица,поточно во дворото на гинеколошкото оделение се играше оро и имаше плех музика.

Болницата е место каде треба да се лечат болните на кои им е неопходно мир и тишина која очигледно со оваа врева е нарушена.

Еве како изгледаше сето тоа тука.