(ВИДО) Падна запросување во Македонско Талент Шоу – не остана имуно ниту жирито од сцената што се случи

Иако многумина не знаат, сепак и во Македонија има наше музичко шоу кое се нарекува Македонско Талент Шоу.

Истото дојде до очите на јавноста денес поради една навистина убава причина.

Имено момче Виктор на една од натпреварувачките по име Благица реши да ја запроси, а таа му кажа ДА.

Жирито меѓу кои беше Анета Љумаковска и Ирена Спасовска решија да запеа и да им честитата.