Го додала на Фејсбук затоа што изгледал како Џеј, тој веднаш се вселил кај неа: Ме излажа дека има пензија од 1.300 евра и мерцедес, а јас се омажив

Љубовната приказна на еден пар од Босна и Херцеговина е сè само не обична. Рама и Сенија се запознале на „модерен“ начин, преку Фејсбук и со многу лажно претставување, но на крајот се се завршило добро и живеат заедно!

Рама користел ситни лаги за да ја освои Сениа и од љубов кон неа ги оставил седумте деца, се вселил во нејзината куќа и чекаат да се венчаат. Како што велат, осаменоста ги споила, а сега им е полесно бидејќи се имаат еден со друг.

Сениа раскажала дека Рама го пронашла на Фејсбук и кога го видела неговиот профил и се допаднала бидејќи ја потсетил на Џеј, му испратила молба и така почнало се!Рамо вели дека многу му се допаднала и затоа се јавил веднаш наутро. Потоа разговарале преку видео повик прво наутро, а таа се обидела да му се јави уште неколку пати тој ден.

– Ми рече дека има пензија од 1.300 евра и „мерцедес“, што ми одговараше – вели таа.Рамо вели дека работел во Австрија, а Сенија додава дека и таа има добра куќа, дека има и пензија и дека сето тоа и одговарало.

– Прво дојде да живее кај мене еден месец, а потоа нема пензија за него. Излеговме, плати за се, отидовме на музика, вистински џентлмен. Бевме во врска во тоа време, сè уште растреперена, немав решено да живееме заедно. По еден месец решивме да дојде кај мене – објасни таа.

– Реков, ајде да одиме дома, велиш дека си сама, се сомневам дека си мажена. Ме однесе во Лисковац, не на Бихаќка, малку ме излажа. Баш не ми се допадна куќата. Помина еден месец, нема пензија, молчам. Нема пензија во вториот месец, нема пензија во третиот. Го прашав дали зема пензија, ми рече дека не го видел поштарот.

Во четвртиот месец, таа рече, „ајде да одиме во пошта, каде што ја земаш пензијата“. А потоа откри дека нема пензија, дека е во долгови, дека нема куќа на Бихаќка и дека лажел за се што ветил – раскажала таа детално.

– Морав да ја освојам на тој начин, не можев поинаку. Сега живеам овде нормално, се ми одговара. Не правам ништо, уживам, имам две коли. Да не знаев да излажам, сега немаше да бидам толку добар – рекол тој.