Игор Џамбазов вечерва го прогласија за мртов – но тој жесток одговори дек е жив

Вечерва на социјалните мрежи се прошири вест дека починал популарниот македонски шоумен Игор Џамбазов.

Но за голема среќа оваа информација се покажа како голема лага, па и самиот Џамбазов се огласи на инстаграм каде кажа:

-Македонијо моја. Што се’ немаш ти родено. Понекогаш ми е многу жал за тебе… Жив сум дечки, по обичај.

Кога ќе бидам за умирачка, на стори ќе ставам.Без гајле. Систер, Тања Џамбазова полека сфаќам зошто си замина од тука …