Кавадарци бара крал и кралица – пријавувањето започна, познати и условите

Тиквешкиот гроздобер Кавадарци од година на година добива се поголем рејтинг.

Па така денес објавија оглас во кој што се вели:

Во потрага сме по крал и кралица за Тиквешкиот карневал, но и останати учесници!

Доколку сакате оваа година да бидете дел од спактакуларниот Тиквешки карневал , ваше е само да имате желба и насмевка.

Пријавувањето трае до 09.08.2023 та година на следната електронска пошта или телефонски број со оставање на вашите податоци ( име, презиме, тел.бр. и дата на раѓање ).

tikveshkikarneval@gmail.com
071/ 288 508 Наташа Манева