Купил ново ,,БМВ” па приредил свечен дочек, цело село вложило пари во него

Ќе се согласиме дека купувањето автомобил денес, особено оние познати и уникатни модели, не е мала работа, меѓутоа, да се организира свечен пречек и да се постави црвен тепих за такво нешто, многумина би рекле дека е претерано.

Сепак, за еден сопственик на БМВ тоа не изгледаше претерано Имено, како што може да се види на видеото објавено на страницата на Инстаграм „Хили Балканс“,

Идниот сопственик на новата серија 7 на ,,БМВ” му направил вистински свечен пречек на својот автомобил, во кој учествувале и роднини и пријатели.

„Свечен дочек на автомобил. Во ред е да се фалиме и славиме со нов автомобил, но овие тука слават како тие да го направиле автомобилот, стои во описот на видеото на Инстаграм.

Украсен со црвен лак, со регистерска табличка „Шеф“, автомобилот полека се спушта од шлеперот на црвениот тепих во дворот,

А откако стигна до дворот, бројните гости го забележаа „моментот на годината“ со своите телефони. Набргу потоа, шампањот бил отворен и самиот автомобил се полил.

Не е потребно многу за да се објасни зошто видеото брзо стана вирално, и зошто луѓето беа повеќе од изненадени од глетката.

„Цело село вложи пари во ова“, „Втор сопственик“, „Соседите од Балканот купија Масерати и го чуваа во неутрална состојба два дена по ред, веднаш до мојата соба“, „Овековечен балкански момент“, А балконот нема ограда“, се само дел од коментарите.