Лазар Бараков му реплицираше на Тони Михајловски: Младите нема да останаат , а заминатите да се вратаат

Актерот Тони Михајловски познат како Шанац пред некој ден сподели објава од хрватски медиум за стадионот во Скопје со натпис Нема таков стадион.

Под објавата се редеа бројни реакиции, а меѓу нив и од неговиот колега Лазар Бараков.

Човекот кој најмногу го препознаваме од македонски народни прказни напиша:

…контра на оваа, железница никаква , болниците немаат нужници , п’лна катастрофа, филмови , серии никакви, Правда-п’лна НУЛА, …заради убавината на скопскиот стадион , младите нема да останаат , заминатите да се вратаат !!!