Лазар Бараков јасно порача за кого ќе гласа: Брат, сите мои фанови ќе те подржат

Како што е познато на Македонија и претстојат двојни избори, парламентарни и претседателски.

Актеро Лазар Барков на својот фејсбук профил сподели јавна поддршка и со тоа индиректно откри за кого ќе го даде гласот:

-Само Левица , само Апасиев !!!. Брат, сите мои фанови ќе те подржаат …

Никој од десегашните политичари , току вистинито и отворено не изнел такви зборови за судството , добрите судии со палците не може да се избројат! … 98-посто , се неписмени , а најгоре без никаква етика и без страхопочит према Бога !!!

Од …96-та со благослов на Ќиро и Бранко , се нарекуваат Богови, хараат , плачкаат , убиваат,…