Ленче и Горан Куќик ги соголија душите за проблемите во бракот – раскажаа поради што се разидуваат

Победниците на најемотивното натпреварување во регионот „Никогаш не е доцна“ и една од најскладните естрадни двојки Ленче и Горан Кукиќ оставија голема трага на сцената на Гранд.

Иако поминаа неколку години од нивниот триумф, побарувачката за нив не се намалува, а љубовта која се уште им ја пружа верната публика им дава голем ветер во грб, за што зборуваа ексклузивно за Гранд.

-Поради таа публика и нивната љубов имаме уште повеќе енергија да работиме се понапорно и понапорно бидејќи кога вашата публика е задоволна имате многу повеќе мотивација да работите на нови песни и концерти.

Луѓето навистина сакаат да нè видат, особено што по „Никогаш не е доцна“ немаа шанса – низ насмевка рече Ленче, а со оглед на тоа дека се трудат, Горан призна каква забава им се допаѓа на повеќето.

– Концертите се најинтересни бидејќи долги години правиме приватни забави, а секое освежување е добредојдено. Секогаш се трудиме се да правиме професионално и важно е се да правиме со љубов – објасни брачниот пар Кукиќ, а Ленче успеа да не насмее со својата реакција.

– Се однесувам како тоа да е моја веселба! Што знам, внесувам добро расположение и го сметам како своја веселба!, додава Ленче низ смеа.

Иако се хармонични и на сцената и во приватниот живот, како и во секој брак, кај нив има несогласувања, а Горан како од ведро небо призна што најмногу го нервира кај неговата поубава половина.

-Кога ќе станеме, сакам да и го испијам кафето на натенана, а таа веднаш почнува да зборува. Јас си мислам: Дај молчи бре Ленче! Затоа се симнувам на првиот кат да пијам кафе, се симнувам во мојата резиденција – низ насмевка изјави поранешниот победник.

И Ленче беше искрена. тврдејќи дека во секоја љубов понекогаш мора да има некој мал проблем: Тој случај ме нервира затоа што нема да ме слуша и на крајот јас пијам кафе сама на вториот кат, а тој на првиот. Тоа е хармонија! – изјави таа за Гранд.