Македонската пејачка распали по Визер: Срамота, сега летам со вас и никогаш

Како што е познато нискобуџетната авиокомпанија Визер е најголемиот авиопревозник од и до Македонија кој опслужува броји линии.

Истите ги користат и многу познати наши сограѓани, но во последно време се почесто може да прочитаме лоши коментари на сметка на оваа авиокомпанија.

Неодамна тоа беше случај и со познатата македонска пејачка која што на својот инстаграм профил напиша:

Визер нискобуџетна компанија. Како ќе ви текне така наплаќате. Срамота, сега летам со вас и никогаш. За век и векови, напиша Марија Луиса.