Македонскиот диџеј доби бакшиш од 500 денари, па порача: Има и луѓе што ја ценат нашата музика

Марјан Петровски или во јавноста попознат како диџеј Мац е еден од нашите јавни личности кои секогаш кажува се без влакна на јазикот.

Човек кој ги полни клубовите ширум Македонија но и надовр од неа но и човек пред се кој прави многу хумани работи прави хумани дела.

Марјан има учествувано во многу акции за собирање храна, и има пуштано музика на многу хуманитарни забави. Диџеј Матс инаку по професија е лаборант. На својот фејсбук профил сподели момент од настап за кој напиша:

Бакшиш 500 ден … ама знаете зошто ??? Не им се радувам на парите … туку на човекот што ги стави..ги стави на ВРЧАК-Поп Перо

ПОЧИТУВАМ И СЕКОГАШ ЌЕ ПУШТАМ МАКЕДОНСКА МУЗИКА А има и луѓе што ја ценат нашата музиката .. ама не ја слушаат .. зошто ?

Зошто БАЛКАНСКИТЕ звезди се побитни. Сакајте ја нашата песна и јазик … ако ние не си ги цениме .. нема никој друг