Мајката на убиениот Александар од Прилеп моли да и се помогне за гробот на синот и погребалните трошоци

Мајката на 14-годишниот Александар Димов, кој беше убиен во Прилеп замоли за помош за достојно да се одбележи вечното почивалиште на синот.

Преку профилот на „Проект среќа“ споделе е апел од мајката Маријана Димова во кој се вели:

Драги пријатели, оваа мајка од Прилеп го изгуби своето дете , кое на само 14 години беше убиено…Моли за помош да ги покријат погребалните трошоци и да можат да направат споменик.

Ве молиме кој колку може нека помогне