Миа Костова пишува книга – ќе разведе пола Скопје

Цела деценија беше заштитно лице на Бекстејџ, а во последно време е една од водечките инфлуенсерки во Македонија. Таа цели 25 години е во јавноста, пред телевизиите.

Тоа е Миа Костова која отворено, без „влакна на јазикот“ говори на многу теми, а така беше и овојпат за интервјуто на Бекстејџ

-Во 2019 година започнав да пишува книга, тука некаде околу короната. Но тоа застана на некои 50 страници, се пишувам во прво лице еднина. Не ја исклучувам можноста да се издаде, но нема да биде скоро -изјави Миа за „Бекстејџ“ чиј новинар и потенцираше за тоа што свовремено го напиша дека со книга ќе разведе пола Скопје

-За мене се врзуваат многу невистини, сум слушнала се и сешто – а најголема болка напишана е поврзана со Андрија.