Најпознатиот тиктокер од Македонија откри се за милионите кои ги заработува: Тоа стана најголемиот бизнис во светот

Најпознатиот тиктокер од Македонија Мацедониан Б.К., односно Блаже зборуваше ексклузивно за емисијата Блиц дан.

Како што ексклузивно откри, од оваа социјална мрежа заработил неверојатни 600.000 евра.

-Кога се парите во прашање, има љубомора, особено на тикток, кој стана најголем бизнис насекаде во светот. Од Србија можам да ги издвојам Жељана и Калет, а за другите тиктокери од Србија не ми се допаѓаат. Кај мене нема навреда или малтретирање, не трпам и не го поддржувам.

Тој откри колку пари заработува.

– Јас сум еден од најголемите „подарувачки“ тиктокери. Добив некаде милион евра, половина тикток зеде, половина јас. Се што земав, го на подарив и донирав – изјави за Блиц дан.