На Александар и Снежана со двете ќерки кои тргнале на одмор во Грција им се губи секаква трага откако ја напуштиле Македонија

Летово Грција повторно е една од најбараните дестинации за одмор на многу наши сограѓани, но и туристи од соседните земји.

Во групата Во живо од Грција секојдневно се објавуваат различни информации, како и впечатоци за одморот во Грција, а овојпат администраторот сподели еда неубава вест.

Имено, маж и жена од Јагодина со двете ќерки тргнале на одмор на Тасос во неделата, ја минале и македонската и грчката граница и од тогаш им се губи трага и глас. Нивните родители не можеле да стапат во контакт со нив, па се бараат секакви информации што може да помогнат.

Внимание!!!Бараме да се вклучат и туристичките агенции и да ги проверат нивните бази дали имаат патници со овие имиња.

На овој начин ќе го дознаеме името на хотелот каде што престојувале, ќе контактираме со сопствениците и лесно ќе дознаеме дали пристигнале.Веруваме дека едноставно немале време да се јават.

П.С. Постои можност презимето на Александар да е Јоксимовиќ, а не Јокшиќ, бидејќи добивме две жалби со различни презимиња.