“Невоспитана селанко”: Македонската пејачка правела скандали во породилиштето – пушела во соба и била некултурна со сестрите

Поранешната членка на Задруга Тара Симов пред неколку дена се породи и го роди своето прво дете, на кое неговите горди родители му го дадоа името Николај. Тара се породи со царски рез, а како што рече сега закрепнува. Пред породилиштето ја чекаше нејзиниот партнер, но и неговото семејство, односно свекрвата, а Тара беше насмеана и среќна.

Но, на социјалните мрежи на големо се пишува дека поранешната задруга била арогантна за време на престојот во болница и дека барала од медицинскиот персонал да и направи услуга.

„Невоспитана селанка“. Од болничката соба и вика на медицинската сестра што поминува со: „еј, еј, здраво, ти“. А кога влегла сестрата да види дали и треба нешто, ладнокрвно рекла: „донеси ми средно кафе“. Потоа таа пушеше во собата и предизвикуваше хаос кога и беше расеан“, напиша еден корисник на Твитер кој рече дека е запознаен со целата ситуација.Па затоа што се преправала дека е некој и нешто, тогаш ако не е таа, почнува заканата од тужби и хистерија“, коментира некој.

Редакцијата на Телеграф во оваа прилика се обидела да стапи во контакт со Тара, но таа не одговорила на броевите познати на редакцијата. По излегувањето од породилиштето Тара истакнала дека изгубила многу крв.

“Јас сум одлично. Како што мислев, одлично ми оди. Линија доведена до совршенство. Николај е подобар од мене. Јас сум прилично слаб. Направив царски рез, изгубив многу крв, воопшто не беше лесна интервенција. Бебето личи на мене“, открила Тара во таа прилика.