Петар Богојески само што се огласи: Убијците на Вања ги ослободиле , сите пет

Откако МВР се огласи и ја потврди смрта на 14-годишната Вања Ѓорческа со реакција се јави Петар Богојески од Македонски Концепт и притоа кажа:

УБИЈЦИТЕ НА ВАЊА ГИ ОСЛОБОДИ ОБИЏУКО!!!! НЕМА ТРОЈЦА УАПСЕНИ, сите пет ги ослободиле! Еден имаат наводно приведен!

Еве ова сакавме да ви го кажеме денес… еве ова се обидовме да спречиме… ОСЛОБОДУВАЊЕ на убијците!!! УШТЕ ЌЕ ПЛУКАТЕ ПО МЕНЕ СТОКО ПОКВАРЕНА?!?

Во мое и во име на Македонски Концепт, искажуваме длабоко сочуство за загубата на нашиот ангел, до семејството и до сите искрено загрижени граѓани! РАЈСКИ ПОРТИ ЗА АНГЕЛЧЕТО