Пу, пу не важи, Ламбе се премисли: Дедо мраз ме врати назад во Македонија – мојата светиња

Ламбе Алабаковски постојано е во центарот на вниманието на медимската јавност откако реши да се врати од САД во Македонија.

Најмногу откако реши да го запали бугарскиот културен клуб и предизвика бурни реакции.

Пред некој ден реши дека решил пак да си замине од Македонија, но се чини се премисли

ме ВРАТИ назад во Македонија дедо мраз…и ве поздравувам. МОЈАТА СВЕТИЊА Е М А К Е Д О Н И Ј А!!! Да сте здрави живи