Сабри од Скопје моли за помош: Мојата тригодишна ќерка е во гроб, а тој што ја згази си е слободен, пее по свадби и заработува пари

На Фејсбук осамна објава на беспомошен татко кој ја бара правдата за стореното дело врз неговата сега покојна мала ќерка:

Еден Голем Апелл До Јавно #Обвинителство. Мојот Случај Од 30.06.2023 ЗГазена е Со Смртни Последици Мојата Мала ќерка Ангел 3 Годишна Од Сторителот Реџеп Нијази Кој Управувал Кола Мерцедес Без Возачка Дозвола..

Које Се Уште Не Е Превземен Предмет Од Срана На Власта Човекот си Шета на Природа Во Сранство Патува Секој 2-3 ден Без Никакви Последици На Стореното Дело Ве молам Ве Молам Доколку Барем Малце има Власт За вакви Монструми Неа Се превземат Мерки

Апеллирам Дирекно До Министерсво За Внатрешни Работи И Јавно Обвинителство ДАЛИ вреди Еден Ваков Без Душен Човек Да Е Во Слобода ДА ПЕЈЕ по Свадби Пари Да Заработува А Мојата Милла УБава ќерка Да Скапе Во Гроб

Ве Молам Доколку Малце ВИе ЖАЛЛ за Мојот Ангел Апеллирам До Ситте Невладени Организации До Сите Стручни Лица До Новинари Министерсво За Кривични Дела До Ситте Јавности Голем Апелл И Ве молам Да се земе Веќе Во Предвид Случајот СООО нај Тешка Казнаа, Човек Со никакво Срце Монструм ВЕ Молам Споделете