Семир од Кичево: Лично го знам убиецот на девојчето, јас го тепав додека не се измоча, за жал не го утепав

Семир Вејсели од Кичево на својот фејсбук профил се огласи по информацијата за убиство на двегодишно девојче од страна на татка си:

-За убиеното девојче од 2 години системот е крив. Ако некој праша зошто еве ви одговор: бидејќи го знам убиецот и како таков одамна требаше да биде процесуиран сега е за жал касно.

Тој е човек кој кај мене влезе да краде. Па бидејќи полицијата неможеше да го пронајде бев приморан јас да го барам и за среќа го пронајдов.

Потоа излеговме на суд, замислете обвинителството ми рече дека нема што да правиме бидејќи до сега има 30 кражби, на тоа јас одговорив за да биде осуден дали треба да има 300 кражби?

Па на тоа не добив одговор, за потоа пак да ми влезе да краде и го фатив на лице место па мораше да го тепам додека не се измоча, за жал не го утепав.

Ете драги мои човекот после 30 40 кражби не беше процесуиран па дојдовме до ситуација да убие две годишно девојче. За Жал сега е касно ….