Се огласи уште една докторка од Онкологија: Ова е новинарско злосторничко здружение

Докторката од Онкологија Маја Иваново имаше објава на својот фејсбук профил во текот на денот која што ја пренесовме. По неа во коментар се јави уште една нејзина колешка.

Станува збор за Марина Вукашиновиќ Столеска кој што кажа:

Новинарско злосторничко здружение. Се додека не застане некој и како наш претставник не кажа неколку работи. Додека сите седиуме и си ќутиме ова ќе ни го прават. Срамота, срамота, поддршка Маја.

Но како овој коментар да не и беше доволен, па се огласи со уште еден во кој вели:

„Како може некоја си „новинарка“ без никаков доказа да напише 95% од докторите препродаваат лекови. Не можам да разберам некој да ја деградира докторската фела до толку додека надлежните ќутат.

До каде стигнавме, срамота нека ги објават со име и презиме и ние ја сакаме вистината.