Се уби поранешното момче на македонската пејчака

Поранешниот кооперативец Филип Ѓукиќ се прости од Роберт Стефановиќ, кој му беше пријател.

Тој објави слика со младо момче на Инстаграм и рече: – Почивај во мир Роки.

Инаку, Тома Паниќ преку реалното шоу спомна дека тој и покојниот Роберт се познавале и биле пријатели. Тогаш дознавме дека тој е всушност поранешното момче на Тара Симов, кога Паниќ секој конфликт со неа го повторуваше дека има почит кон неа поради Стефановиќ.

Како што пренесуваат медиумите кај нашиот северен сосед, станува збор за самоубиство.