Сопругот утрото по венчавката веднаш побарал развод: Преку една работа не може да помине

Неодамна, една жена од Сиднеј за радио емисијата „Abbie Chatfield“ раскажа како нејзиниот сопруг побарал развод на нивната прва вечер затоа што немале секс. Рекла дека таа прва вечер очекувано сакал секс и дека збеснал кога таа го одбила.

Тој поднел барање за развод веќе следното утро, поради што младенците официјално се разделиле само две недели по венчавката.

Нејзината неверојатна приказна ги шокираше и водителките и слушателите кои дојдоа во емисијата по неа да ги коментираат постапките на нејзиниот несуден сопруг.

– Се омажив помалку од 24 часа пред мојот сопруг да поднесе барање за развод, а се разделивме две недели подоцна. Вечерта на венчавката излеговме, а кога се вративме во хотелската соба не му го дадов тоа што рече дека сака – рекла таа, а кога водителот ја прашал дали мисли на секс, жената потврдила .

– Бев толку уморен што не сакав, а тој следниот ден поднесе барање за развод само поради тоа. Само сум изненадена што не сфатив каков е и дека тоа беше единственото нешто што му беше важно – рекла таа, а набрзо во емисијата дојдоа и други кои ја коментираа приказната.

„Какво одвратно момче“, започна една соговорничка, велејќи дека слушнала дека многу луѓе немаат секс на првата брачна ноќ затоа што се премногу уморни.