Таа има 30 години, а тој 63: Сакав да му ги земам сите пари, но ми се случи пресврт во врската

Иако планот и бил да му ги земе парите, на крајот се заљубила во него. Кери има 30 години и признава дека во врската влегла поради разликата во години за да може да го користи Ренди за пари, но нејзините планови, односно чувства набрзо се промениле.

Кери првпат го запознала својот партнер Ренди на апликација за запознавање откако ја поставила старосната граница што е можно повисоко кога имала 27 години. Таа беше во тешка финансиска ситуација кога го запозна Ренди, кој изгледаше добро ситуиран.

На сликите на неговиот профил се гледа дека Ренди живее луксузен живот, а Кери очигледно сакала дел од тој живот, па го контактирала.
И покрај тоа што Ренди често го мешаат со нејзиниот татко, Кери откри дека нејзините чувства кон 63-годишниот маж се развиле со текот на времето и дека се чувствувала лошо што ги занемарувала неговите чувства и потреби, пренесува The Sun.

– Сите обично мислат дека сум спонзоруша – вели Кери, чии пријатели всушност биле скептични за нејзините намери со Ренди. Таа сфатила дека има чувства кон него кога еден ден и рекол да направи список со сите нејзини проблеми кои ќе ги решат заедно, еден по еден.

Тие сега живеат во Мериленд, САД, каде Ренди и дава буџет за секој месец. Додека таа останува и се грижи за нивната куќа, Ренди е зафатена со правење пари и кариера.

Парите ги троши на облека и открива дека често го надминува буџетот што Ренди го одвојува. Иако на почетокот признала дека го користела за пари, Ренди сега верува дека всушност го сака бидејќи видел промена во нејзиното однесување во последните неколку години.

Кери вели дека критиките ѝ се тешки на Интернет затоа што и велат дека Ренди наскоро ќе умре или дека се забавува со нејзиниот дедо. Нивната врска предизвика различни реакции кај другите, а некои се уште тврдат дека Кери е спонзорот.