„Тоа не е жена, туку змија“ -има 33 години, а на децата им е и татко и мајка: Го оставила поради социјалните мрежи

Иако млади и вредни, браќата Хубљар ги следеше мрачна судбина кога е брачниот живот во прашање. Алмедин Хубљар е и мајка и татко на своите деца.

На 33 години постигна големи работи – има куќа од соништата, убав автомобил, но живее без сопругата која, како што вели, го оставила со две деца поради социјалните мрежи, Фејсбук и Инстаграм.

Сепак, самохраниот татко Алмедин не се грижи само за своите две деца. Пред неколку години го загуби братот, а оттогаш се грижи за неговитедве деца.

На прашањето дали е тешко да се одгледуваат деца сами, тој вели „да“:

-Кога се мали не слушаат, но има мама и баба кои помагаат. Најдобро би било да се со мајка им, таа да се врати, но ѓаволот некако презел.

Вели дека неговиот покоен брат се занимавал со јаглен. За неговиот покоен брат вели дека сопругата го изневерувала, а тој повеќе не можел да издржи и си го одзел животот.

– Му правеше секакви трикови, тој рече дека не е жена, туку змија – вели Алмедин со солзи во очите за Јутјуб каналот Средња Босна Данас.

Остана со две деца, ќерка и син. Како што вели Алмедин, ќерката една година плачела по татко и, не можела да спие навечер, толку и било тешко. Доаѓаше нивната мајка, со полиција пред дома, но како што вели Алмедин, тие нема ни да се слушнат со неа.