(ФОТО)Перо Антиќ распали: Жално што трпиме и дозволуваме во нашава држава

Македонската кошаркарска легенда и актуелен прв човек на нашата кошаркаркарска федерација, Перо Антиќ не престанува да привлекува внимание.

Во изминатите денови беше активен околу изборите во Србија каде отворено му изрази поддршка на Александар Вучиќ, дури и гласаше на самите избори.

Овојпат повторно се огласи на политичка тема, но на домашен терен во Македонија

Имено сподели еден говор на тетовскиот градоначалник Касами и притоа напиша:

-Жално што трпиме и дозволуваме во нашава држава