(ФОТО) Анета Наковска се изнервира: Абе што е со луѓево што дотолку отидоа со паметот

Анета Наковска е добро познато име и мрезиме на македонската музичка естрада. Наковска е една од најзпознатите наши пејачки на фолк музика во земјава, а со својот глас и енергија секогаш успева да направи одлична атмосфера каде и да настапува.

Наковска Зад себе има долга и многу успешна кариера, а нејзиниот приватен живот секогаш бил интересен за публиката, Често ги искажува своите ставови на Фејсбук па така и овојпат:

До каде ќе летаат бе нашиве колјачи до каде веќе со тој памет нивни заболен од алчност!!!На све живо кај нас цените одат како да се живее во најбогатата Европска држава,само платите и пензиите нормално не,ок,ама ова забегување ме изнервира многу,

ординација доктор КлиниК Др. Анчевски(таму се јавив инаку сите мислам имаат вака забегано)за филер што се вика Радиессе кажува цена од 450 евра,на еден стандард со просечна плата од 20 тина и нешто илјади денари,помалку од 400 евра,така беше?

Некоја па доктор Биба ми вика 500 евра!!Ме пресмеја!!А во Калифорнија,Лос Анџелес истата таа услуга еве ја за 420 долари што е еднакво на скоро 490 долари,на просечна плата од 3.000 долари,и шо праиме сеа??

А набавна цена на филеров е 135 евра од Италија го најдов,а сигурна сум го има за поефтино на големо.Абе што е со луѓево што дотолку отидоа со паметот,До каде со забегувањево??!!