(ФОТО) Блазе си му на Јасмин – ваква мотивација како што му дава Гавазова на својот сопруг додека вежба секој би посакал

Популарната македонска пејачка Сузана Гавазова се почесто е присутна во медиумите, а има и зошто. Сузе која важи за една од нашите најубави и најзгодни жени на македонската јавна сцена знае како да привлече внимание.

Пејачката е една од ретките која навистина многу се грижи за својот физички изглед. Освен што плени со војата несекојдневна боја на глас, таа воодушевува и со својата става.

Нејзиниот сопруг Јасмин има што да гледа, но и со што да се гордее. Од бракот имаат две ќерки со кои Гавазова често споделува приватни моменти.

Во летниот период Гавазова не пропушта да ја покаже својата совршена фигура во бикини, па така и овојпат додека таа се снимаше во позадина се гледа дека нејзиниот сопруг крева тежини. Па како и не би, кога има таква жена за пример и мотивација.