(ФОТО) Вака навистина изгледа Снежана Ѓуришиќ – и се исклучи филтерот додека се снимаше за Инстаграм

Познатата пејачка Снежана Ѓуришиќ (64) се снимаше за социјалните мрежи со популарните филтри на Инстаграм, а во еден момент покажа како изгледа без нив.

Филтерот на Снежана ненамерно и се исклучи, па сите можеа да ја видат нејзината природна верзија без навестување на шминка.Пејачката со овој потег предизвика голем број пораки, а некои и кажале дека и во двете верзии изгледа подеднакво убаво.

Инаку, пејачката долго време е член на жирито на „Ѕвезда Гранда“ и често се сеќава на своите почетоци кога на сцената гледа млади изведувачи.

– Многумина не би поверувале, но кога ќе ги видам сите во конкуренција, во одреден момент се гледам таму и тоа е причината што не сум строга со нив – ни изјави неодамна Ѓуришиќ и додаде дека својот наследник го нашла во тој натпревар:

– Можеби е Сандра Младеновиќ, таа е најблиску до она што го работам. Би сакал да остане таква каква што е, таа е убава девојка и пејачка.