(ФОТО) Еве во кој се падна паричката во фамилијата кај Зоран Заев

Како и за многумина познати лица од јавниот живот, така и за политичарите, обичниот човек сака да дознае нешто повеќе од нивниот приватен живот.

Веќе поранешниот премиер и лидер на СДСМ, Зоран Заев иако се повелече од политичката сцена и понатаму знае да биде интересен за јавноста.

Зоран Заев важи за доста опуштен лик кој често знае да излезе од протоколарните говори, но е и сериозен фамилијарен човек. Во брак е со сопругата Зорица со која имаат две деца, ќерката Александра и синот Душко.

И во нивната фамилија се слави Божиќ, а синоќа на Бадна вечер се делеше паричката – а најсреќна беше сопргата, Зорица.