(ФОТО) Каква брука – цел регион се исмева на новогодишната елка во Скопје

Нова година се ближи, а општ впечато е дека нашиот главен град Скопје е неукрасен како никогаш досега

А и тоа што е направено подобро и да го немаше за да не трпиме сеир од соседите, но и пошироко.

Додека европските градови се натпреваруваат кој има најубаво украсени улици и плоштади, новогодишната елка на плошдатот во Скопје стана предмет на потсмев и „хит“ на социјалните мрежи.

Имено, луѓето споделуваат многу фотографии од елката, која, не е ниту целосно украсена – врвот е без украси и сијалички, но изгледа и дека искривен.

Па така српските медиуми со право веќе започнаа да се исмеваат