(ФОТО) Ламбе распали по К – 15: Се продадовте, разочаравте

Како што е познато пред неколку дена Претседателот Стево Пендаровски на свечена церемонија ги додели признанијата Орден за заслуги за Република Македонија, Медал за заслуги за Република Северна Македонија и Повелба на Република Македонија.

Меѓу лауреатите беа и Бранко Огњановски, Васко Тодоров и Лупчо Каров, легендарние глумиц од К-15, поточно Миле Паника, Тошо Малерот и Цацко.

На ова со своја реакција преку својот инстаграм профил се огласи пејачот Ламбе Алабаковски кој порача:

-Уаа северџанки продадени, разочаравте