(ФОТО) Латас и Ивона Талевска по подолго време на заедничка фотка, но не во друштво од Сител, туку од друга телевизија

Драган Павловиќ Латас и Ивона Талевска беа долги години незаменливи на малите екрани кога станува збор за Сител ТВ.

Но со промената на власта исудски постапки кои се водеа против нив се повлекоа од јавната сцена.

Беше тешко гледачите на Сител ТВ, односно вестите на оваа телевизија да се навикнат без нив.

Во меѓувреме, во последно време се почесто можеме да ги видиме на малите екрани, но како гости на тв дебати на други телевизии.

По подолго време се појавија со заедничка фотка, но со колеги од Алфа ТВ.