(ФОТО) Лила пред Портите на рајот

Една од најпознатите македонски тв водителки и воедно инфлуенсерки, Лила Стојановска реши одново да патува.

Таа овојпат се реши за Индонезија и популарните Бали од каде објави фотографии и притоа напиша:

Пред “Портите на рајот” Едно од најголемите светилишта на Бали и омилено место за слика од соништата.

Пура LEMPUYANG е балиски хинду храм или пура лоциран во падината на планината Лемпујанг во Карангасем, Бали.

Пура Пенатаран Агунг Лемпујанг се смета за дел од комплексот пура што ја опкружува планината Лемпујанг, еден од високо ценетите храмови на Бали