(ФОТО) Македонската пејачка сред емисија ги извади и ги покажа гаќичките кои ги носи

Дека е привлечна, атрактивна и без „влакна на јазикот“ ни е добро познато, а сето тоа заедно ја прави и мошне контроверзна.

Некои ја нарекуваат и „кралица на бакшишот“, а настапува под уметничко име кое и е далеку попознато од оргиналното.

Често можеме да ја слушаме на нејзините настапи во локалите во нашата држава но и надвор од нејзе.

А ја има богами и во медиумите со оглед на тоа што знае да привлече внимание, па реши среде емисија да изненади многумина.

Имено таа извади свои гаќи кои веќе еднаш ги носела и на гледачите и покажа како изгледаат.

-Се чудам сама на себе колку сум луда. Мислам дека секој во животот треба да има по една Луиса., напиша пејачката Марија Луиса.