(ФОТО) Македонскиот музичар се пофали: Само таткото му ми даде 50.000 евра бакшиш на свадба

Дека свадбите и свадбените прослави се плодна почва за зарабокта на музичарите не е ништо ново.

Особено на оние гастребајтерски  свадби или пак оние што се прават во дијаспората ги одликува голем број бакшиш.

Познатиот музичар Џамбо Агушев, кој со својот оркестар и со својата труба го има поминато целиот свет и е доста баран.

Џамбо неодамна се пофали со голем бакиши вреден 50.000 евра и тоа од таткото на свадба во Германија.