(ФОТО) Македонскaтa пејачка без влакна на јазикот го одби братучедот – еве што му порача

Згодната битолчанка Марија Луиса Тодоровска е фолк пејачка која на пошироката јавност и стана позната не по своите хитови туку по нешто сосема друго – нејзиниот изглед.

Имено, Марија Луиса отсекогаш изгледала привлечно, пожелно, ат рактивна, а на својите настапи прави и одлична атмосфера.

Марија секојдневно е активна на социјалните мрежи, па нема да се зачудиме и ако објави нешто без влакна на јазикот.

Според објавените текстуални пораки нејзиниот братучед и пишал на фејсбук за да и побара пари на заем, а таа без размислување му одговори.

Имено, Луиса без влакна на јазикот си кажа што си мисли, односно дека станува збор за роднина кој и пишува само по потреба, а не за да ја праша како е, па затоа нема да му позајми пари. Воедно му се извини за нејзината искреност.

Пријателите ги бираме сами, роднините ни ги дава Господ. Пак јас ќе бидам крива ќе се јават овие моралните сега, напиша Марија.