(ФОТО) Марко Слаткар ги покажа последиците – помодрен и подуен во око: Јас сум глуп у задње време

Eден од нашите најпознати рапери, Марко Маринковиќ Слаткар денес на Инстаграм објави фотографија со која ја загрижи широката јавност, што му се случило?

На фотката Слаткар е со помодрено око што значи дека очигледно бил вклучен во некаква физичка пресметка, а во описот напишал:

„Паметните луѓе простуваат… Али ја сум глуп у задње време”

Неговите фанови, пријатели и соработниции го „бомбардираа” со многу коментари: