(ФОТО) Митко Јанчев денес слави, но сите се прашуваат што е со неговата рака

Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев денес и тоа како е радосен со оглед на тоа што има причина да слави.

Имено Тиквеш се пласираше во финалето од Купот на Македонија откако по пенали го доби Шкупи. По ова тој се огласи на фејсбук каде напиша:

-Пишуваме историја!ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци/FC Tikves 1930 Kavadarci оди во финале во Купот на Македонија!

Спортско Кавадарци!Убаво Кавадарци! Честитки момци, честитки кавадарчани!

Но она што многумина се прашуваат е што му се случило на Митко, поточно на неговата рака кој беше во завој и гипс.