(ФОТО) Некогаш беше македонска министерка, а сега со трактор ора ниви

Не така одамна седеше во удобна министерска фотеља, но реши да направи промена.

Станува збор за Фросна Ременски која на својот фејсбук профил напиша:

Добро утро Македонијо каде и да си Есенското орање на бавчата во село Бардовци со тракторот заврши успешно.

Со ова задоволство СеРасправавме еден саат, а со плодовите од бавчата #ЌеСеРасправаме цела зима – што со зимницата, што со фолијата за зима со лукче, кромидче, рукола, марула, ротвица и други треви.Орачот си го заслужи ручекот.