(ФОТО) Ова куче два дена не се мрда од пред влезот на болницата во Прилеп: Причината ќе ви го скрши срцето

Општо познато е дека кучињата важат за едни од најверните пријатели на човекот.

А доказ за тоа е и последниот случај кој на фејсбук во објава се појави утрово, а вели:

Кучево е пред болница Прилеп.Трчало по возило на итна помош во кое се превезувал газдата со мозочен удар.
Два дена го чека пред болница сопствениоот и не јаде.Која е оваа љубов луѓе…..

Ги молам сите активисти кои ги имам во пријатели, да не ги тагирам, ако имаат линкови во Прилеп да му се помогне некако со пансион или храна, бидејќи е мавано со камења за да се тргне од ,,Луѓе”. Ќе помогнам