(ФОТО) Познатиот македонски музичар реши да се учи да вози трактор: Животот не знаеш кај те носи

Диџеј Мац како што е познат во јавноста и на професионално поле или Марјан Петровски е еден од нашите јавни личности кои често се огласува на социјалните мрежи и без да трепне се што му лежи на срце искажува.

Марјан Петровски е човек со големо срце кој покрај музиката е познат и по хуманите работи и знае да помогне таму каде што е најпотребен.

Освен тоа тој работи и во медицината поточно е лаборант во една приватна лабараторија, а особено се истакна во време на корона кризата.

Во меѓуврме се врати на настапите ширум Македонија но и надвор од границите на државата.

Пред неколку дена повторно привлече внимание во јавноста откако на својот профил на фејсбук објави низа фотографии на кои позира качен во трактор и притоа напиша:

Животот не знаеш кај те носи … мора да учиме да ги користиме сите превозни средства