(ФОТО) Ретко ја покажува во јавноста -ќерката на Артан Груби е вистинска убавица

Артан Груби несомнено важи за еден од најекспонираните македонски политичари, за кој нема ден, а да не се напишие и прочита нешто во медиумите.

Ако Груби често го читаме за некоја политичка тема, овојпат во центарот на вниманието се најде поради приватен план.

Имено иако не сака да зборову многу за својот приватен живот и да ги експонира своите членови на семејство, овојпат направи исклучок.

Како што е познато Груби е женет и татко на три деца од кои две девојчиња и едно момче.

Токму неговата најголема ќерка Хера е матурантка, па така сподели како излгеда – а мора да се признае одлично.

„Запознајте ја божицата Хера“ – напиша Артан на социјалните мрежи.