(ФОТО) Сашо Мијалков вечерва прави свадба на синот – хотелот Мериот претворен во волшепство

Постариот син на поранешениот директор на Управата за безбедност и контразузнавање Сашо Мијалков и примабалерината Александра Мијалкова, Јордан денес прави голема свадба.

Имено Јордан Мијалков и Анастасија кои во меѓувреме се остварија во улога на родители откако минатата година и се регистираа, сега праата свадба.

Пред некој ден се венчаа и пред бога во Бигорски манастир, а денес дојде ред и за големата забава.

Истата е во хотелот Мериод во Скопје кој за овој настан е претворен во вистинско волшепдство со сценографија и целокупно украсен во прекрасно руво.

На свадбената веселба има многу познати лица, меѓу кои пејачката Мартија Станојковска и Тамара Тодевска.