(ФОТО) Сопругата го изненади со најубавиот подарок за роденден – пејачот Спасен го гледа и се чуди

Прерасна во еден од најбараните македонскиот фолк пејачи, а неговото име и презиме е веќе добро познато на наштата естрада, Спасен Силјановски.

За него познато е дека покрај тоа што е извонреден пејач, тој е познат и како композитор. Спасен потекнува од с.Пополжани Кичевско, за кое вели дека е најубавото местенце во Македонија.

Човек со мелодичен глас и секогаш со насмевка и позитивна енергија е нашиот фолк пејач Спасен Силјаноски.

На социјалните мрежи неговите најблиски и колеги споделуваат објави со кои му го честитаат 40 – тиот роденден. По тој повод тој секако си доби и честитка, но и специјален подарок од енговата сопруга Ана.

Ана ме изненади со најубавиот роденденски подарок. Незнам дали треба да го испијам или да го чувам, си напиша тој.