(ФОТО) Стојанче Ангелов пак се огласи од плажа – овојпат со сопругата Јасмина, па се пожали од децата за што не сакат ни да слушнат

Стојанче Ангелов, првиот човек на Центарот за управување со кризи (ЦУК) е на заслужен одмор.

Пред некој ден објави фотка, сам, а овојпат позираше со својата сопруга Јасминка и притоа напиша:

Ме нема мене, нема пожари. До дождот ли е, до мене ли е? Да си останам со семејството уште еден ден на море, штом почне да гори јас сум веднаш горе. За саат и пол преку Регионот директ во Републиката.

Плус, денес ни е годишнина од брак со љубовта на мојот живот Jasminka Angelova.

Двете наши деца, 14 и 15 годишни тинејџери не сакаат ниту да слушнат да објавам ФБ фото со нив.